< Terug naar het overzicht

Clear Mind sluit zich aan bij Total ICT Solutions en gaat voor the next step!

Bereikbaarheid

Blog

Datanetwerken

Nieuws

10 april 2024

Leestijd 2 min.

Clear Mind is dé Managed Service Provider (MSP) voor het MKB in Noord Nederland, met een complete one-stop shop dienstverlening op het gebied van IT, telecom en connectiviteit. Als onderdeel van Total ICT Solutions zal Clear Mind blijven opereren vanuit de vestiging in Luxwoude, gewoon zoals u gewend bent!

Onze persoonlijke aanpak en DNA blijven dus behouden in combinatie met een aantal mooie voordelen zoals meer mogelijkheden om onze dienstverlening te professionaliseren en uit te breiden op het gebied van IT.

Pepijn Lavrijssen blijft de algemeen directeur van Clear Mind. “Ik ben enorm trots op alles wat we met Clear Mind hebben bereikt. Nu is het tijd om, samen met ons hele team en onze klanten, de juiste stap te zetten naar een veelbelovende toekomst. Hierin is de samenwerking met Total ICT Solutions een hele logische. Verder ben ik erg blij dat het huidige management met Hein Wuite en Fabian Olieberg minstens net zo enthousiast is over deze stap. Ik heb heel veel vertrouwen in de volgende fase waarin Clear Mind samen met TSH platform Total ICT Solutions verder groeit en ontwikkelt.”

Met deze stap borgen we de continuïteit en zijn we samen klaar voor de toekomst om u als klant verder te helpen in de wereld van IT, telecom en connectiviteit. Denk hierbij concreet aan een supermooie oplossing voor de volledige IT-werkplek, de integratie van AI en Copilot binnen deze cloudwerkplek of de integratie van de telefooncentrale binnen Microsoft Teams.

Wij zijn klaar voor the next step, u ook? Wij komen graag langs om de nieuwe mogelijkheden toe te lichten!

Lees hier het volledige persbericht.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op

Clear Mind Regisseurs

Pepijn Lavrijssen

Directeur

Hein Wuite

Salesmanager

Fabian Olieberg

Manager Realisatie